مدیارسان
خانهمعرفی تجهیزاتمیکسر تصویر (سوئیچر تصویر) چیست + راهنمای خرید

میکسر تصویر (سوئیچر تصویر) چیست + راهنمای خرید

20 دقیقه زمان برای مطالعه

با گسترش فناوری و پیشرفت روزافزون در صنعت تصویربرداری، تولید محتوا و تولیدات پخش زنده، میکسر‌های تصویر بعنوان یکی از تجهیزات مهم و حیاتی شناخته می‌شوند. وظیفه اصلی این تجهیزات میکس و سوئیچ (جا‌بع‌جایی) بین چندین منبع ویدئویی ورودی در کنار اعمال افکت‌های مختلف و در نهایت نمایش و پخش نتیجه نهایی در بستر مورد نظر است. با تکنولوژی پیشرفته موجود در آن‌ها، شما می‌توانید بر پروژه‌های خود تغییرات حرفه‌ای و بی‌نظیری ایجاد کنید و نتیجه نهایی را طبق خواسته خود تنظیم کنید. اما با تنوع مدل‌ها، برند‌ها و امکانات مختلف موجود در بازار، خرید یک میکسر تصویر (سوئیچر تصویر) مناسب ممکن است برای بسیاری از افراد چالش‌برانگیز باشد. از آنجایی که میکسر تصویر یکی از مهم‌ترین محصولات ارائه شده توسط مجموعه ما / مدیارسان می‌باشد و شامل مدل‌های متنوعی است، در این مقاله پس از آشنایی بیشتر با سوئیچر‌های تصویر، برند‌ها و کاربرد‌هایشان، به بررسی عوامل مهمی که باید در خرید یک دستگاه مناسب خودتان مدنظر بگیرید می‌پردازیم تا به شما کمک کنیم انتخابی هوشمندانه‌تر و مطمئن‌تر داشته باشید.

میکسر تصویر (سوئیچر تصویر) چیست؟

میکسر تصویر که به سوئیچر تصویر نیز معروف‌ است، ابزاری است که در حوزه‌های مختلفی از جمله فیلم‌سازی، تولید محتوا و تولیدات پخش زنده به کار می‌رود. این دستگاه در پروژه‌هایی که احتیاج به بیش از یک ورودی تصویر در آن وجود دارد، استفاده می‌شود. در‌واقع این دستگاه با کنترل پنل فیزیکی یا نرم‌افزاری خود امکان میکس یا جا‌به‌جایی راحت و سریع بین تصویر چندین منبع ویدئویی همچون دوربین فیلمبرداری، لپ‌تاپ، کامپیوتر و کنسول بازی را به شما می‌دهد. اگر که تولید شما بصورت پخش زنده نباشد، می‌توان این فرایند را با استفاده از نرم‌افزار‌های ویرایش ویدئو نیز انجام داد؛ اما تدوین چندین منبع ویدئویی بسیار دشوارتر است، به زمان بیشتری نیاز دارد و روند کار را به تعویق می‌اندازد، بنابراین میکسر تصویر مناسب‌ترین گزینه برای این کارها است. این دستگاه به کارگردانان، فیلمبرداران و تهیه‌کنندگان امکان این را می‌دهد که در هنگام فیلمبرداری یا ضبط برنامه، تصاویر را بصورت زنده در همان زمان ترکیب و کنترل کنند. در کنار قابلیت جا‌به‌جایی بین ورودی‌های ویدئویی، سوئیچر‌های تصویر طبق مدل و ویژگی‌هایشان، قابلیت‌هایی نظیر کروماکی، مالتی ویو، ایجاد افکت‌های مختلف، رکورد تصویر و… را نیز ارائه می‌دهند. امروزه میکسرهای تصویر با طراحی‌ای حرفه ای و کلیدهای کنترل پیشرفته، گزینه‌ای فوق‌العاده برای تولیدات پخش زنده اینترنتی یا تلویزیونی، ساخت فیلم و برنامه‌های حرفه‌ای می‌باشند، همچنین تنوع در مدل ها و امکانات، روز به روز به کاربرد‌های این دستگاه می‌افزایند.

میکسر تصویر، دستگاهی پرکاربرد و حتی ضروری!

اکثر تولیدات ویدئویی حرفه‌ای با چند منبع ورودی مختلف به میکسر تصویر نیاز دارند! چرا که یک سوئیچ تصویر حرفه‌ای و بی‌نقص فقط به کمک این دستگاه انجام‌پذیر است. به سادگی چندین دوربین و میکروفون را به آن وصل کنید و هر تغییری که دلتان می‌خواهد اعمال کنید. برای کاربرد‌های سوئیچر‌ تصویر مثال‌های بسیاری می‌توان زد اما دو گروه برنامه‌سازان و تصویربرداران حرفه ای، اصلی‌ترین کاربران این محصولات هستند. تولید برنامه‌های تلویزیونی یا اینترنتی، پوشش رویداد‌ها و مراسم مختلف کشوری و مذهبی، اجراهای مختلف، رویداد‌های ورزشی و مسابقات مختلف، نمایش چندین تصویر روی مانیتور، برگزاری کلاس‌های آنلاین مختلف، استریمینگ (پخش زنده اینترنتی)، فیلم و مستند سازی، پرزنت کردن فایل ارائه یا برگزاری جلسات مختلف کاری، تجهیز واحد‌های سیار و خبری، گیم استریمینگ و… چندین مثال از این کاربرد‌ها هستند. در ادامه به چندین مورد از موقعیت‌های قابل استفاده از این دستگاه‌ها بطور جزئی‌تر می‌پردازیم:

تولید برنامه‌های مختلف تلویزیونی و پخش زنده

هر برنامه تلویزیونی و پخش زنده‌ای به یک میکسر تصویر نیاز خواهد داشت. دوربین‌ها و تصویر نهایی را به‌راحتی در اتاق فرمان کنترل کنید، صدای باکیفیت را از طریق میکروفون‌های وایرلس بصورت جداگانه به تصویر نهایی اضافه و از قابلیت‌هایی همچون کروماکی در ایجاد یک صحنه هیجان‌انگیز و مالتی ویو برای نظارت بر تصاویر، استفاده کنید.

پخش زنده اینترنتی ( استریمینگ )

در دنیایی که یوتیوبر‌‌ها، برنامه‌سازان اینترنتی و استریمر‌ها روز به روز بیشتر می‌شوند و کیفیت محتوا‌ها پیشرفت می‌کند، بهتر است که برای رقابت از تجهیزات مخصوص استفاده کرد تا یک خروجی منحصر به فرد داشته باشید. یکی از این تجهیزات می‌تواند میکسر تصویر باشد، خصوصا یک میکسر با قابلیت استریم. دوربین ها و سایر منابع تصویری را وصل کنید، ادیت پیشرفته داشته باشید و خروجی را بر پلتفرم هایی همچون یوتیوب، فیسبوک، اینستاگرام و توئیچ بارگذاری کنید.

استریم بر روی یوتیوب، برنامه سازان اینترنتی و استریمر ها - پخش زنده برنامه

کروماکی، رکورد تصویر در کنار مالتی ویو، امکاناتیست که علاوه بر استریم، تمام مایحتاج شما را فراهم میکنند. معمولا برای همچین استفاده‌ای، از میکسر تصویر چهار کانال یا حتی دو کانال استفاده میکنند. کارت کپچر J5Create JVA06 میکسر تصویر دو کانالی است که در این بخش به شما پیشنهاد می‌دهیم.

گیم استریمینگ

سوئیچر تصویر با اتصال به کنسول بازی، تصویر و صدای بازی شما را کپچر میکند و پس از ادغام منابع دیگر، خروجی را برای آپلود و استریم تحویل شما می‌دهد. به این صورت می‌توانید یک گیم استریمینگ حرفه‌ای و جذاب حتی بصورت چند نفره داشته باشید یا مسابقات گیمینگ برگزار کنید و در فضای اینترنت به نمایش بگذارید.

گیمینگ - اتصال میکسر تصویر به کنسول بازی برای گیم استریمینگ - کپچر تصویر و صدا

برگزاری وبینار و کلاس‌های آنلاین

بی‌شک یکی از مفید‌ترین و جذاب‌ترین کاربرد‌های میکسر تصویری با قابلیت استریم، فراهم کردن برگزاری وبینار‌ها، کلاس ها و آموزش های مجازی با بالاترین سطح کیفیت می‌باشد. استفاده از صفحه نمایش یک کامپیوتر و چند دوربین در زوایای مختلف و سوئیچ بین آن‌ها، لذت آموزش را برای شاگردان و حتی خود استاد چند برابر می‌کند.

برگذاری کلاس های مجازی با استفاده از سوئیچر تصویر بلک مجیک

ساخت فیلم و موزیک ویدئو

قدرت دوربین‌های باکیفیت خود را با استفاده از یک دستگاه سوئیچر تصویر چند برابر کنید، بخشی از فرایند تدوین و چسباندن تصاویر به همدیگر را کوتاه‌ کنید و در نهایت محتوای ویدئویی‌ای همچون فیلم، موزیک ویدئو و مستند با سطحی بالا تحویل مخاطبان خود دهید.

ساخت فیلم و موزیک ویدئو با میکسر تصویر Blackmagic

برگزاری جلسات کاری، کنفرانس، سمینار و پرزنتیشن

جلسه کاری، کنفرانس یا ارائه‌ای دارید که می‌خواهید به فوق‌العاده‌ترین شکل ممکن برگزار شود؟ بوسیله این سیستم‌ها، اسلاید شو های جذاب را از کامپیوتر در بین تصویر دوربین خود بیاورید و تمام توجهات را سمت خود متمرکز کنید. پوشش تصویری سمینار ها و جلسات بزرگ نیز از دیگر کاربرد‌هایی‌ست که با این تجهیزات به خوبی پیش می‌روند.

کنفرانس - سمینار - جلسات کاری

مصاحبه، خبرنگاری و تجهیز واحد‌های سیار

برنامه‌های تاک‌شو و مصاحبه‌محور با چند اتصال ساده دوربین و میکروفون به میکسر تصویر، می‌توانند به بالاترین حد ظرفیت خود برسند. همچنین خبرنگاران می‌توانند با استفاده از این تجهیزات، کیفیت کار خود را از دیگر همکاران مجزا کنند و استایل خبرگزاری خاص خود را خلق کنند. این محصولات نیاز واجب هر واحد سیاری برای ارائه خدمات بی‌نقص هستند.

مصاحبه و خبرنگاری با میکسر تصویر های سری ATEM Mini ، ATEM SDI و ATEM Television Studio

پوشش تصویری مراسم و رویداد‌ها

هر روزه تعداد خیلی زیادی مراسم و رویداد در سطح کشور در‌حال برگزاری است که نیاز به پوشش تصویری دارند. رویداد‌های ورزشی، مسابقات گوناگون، مراسم مذهبی و ملی، اجراهای مختلف همچون کنسرت‌ها و تئاتر‌ها و…، از مهم‌ترین آن‌ها هستند. این سری دستگاه‌ها فرصت بسیار خوبی را مهیا کرده‌اند که این برنامه‌ها به بهترین شکل ممکن تصویربرداری و پخش شوند.

پوشش تصویری مراسم و رویداد ها با استفاده از سوییچر Blackmagic

چگونه با میکسر تصویر کار کنیم؟

هر میکسر تصویر شامل تعدادی درگاه ورودی (SDI یا HDMI یا تلفیقی از هردو بودن درگاه‌ها به مدل دستگاه بستگی دارد) است که تصویر منابع ویدئویی شما را دریافت می‌کنند. دستگاه تصاویر دریافتی را به اصطلاح کپچر می‌کند و در‌واقع کار کارت کپچر (می‌توانید به مقاله “کارت کپچر چیست” نگاهی بیاندازید) را انجام می‌دهد. پس از این شما می‌توانید بین هر‌کدام از کانال‌های ورودی (دوربین فیلمبرداری، لپ‌تاپ، کنسول بازی و…) با کمک کلید‌های روی دستگاه یا نرم‌افزار اختصاصی سوئيچ کنید و فایل نهایی را به کمک درگاه خروجی به بستر مورد نظرتان انتقال دهید.

این اصلی‌ترین کار سوئیچر تصویر است و در کنار آن امکانات مختلف زیادی وجود دارد. برای مثال سوئیچ بین تصاویر می‌تواند همراه با افکت‌های مختلف انتقال تصویر انجام شود یا از حالت‌های DVE و کروماکی استفاده کرد. البته اتصالات و امکانات جانبی بسیار بیشتری وجود دارد که جلوتر توضیح خواهیم داد.

طریقه استفاده از میکسر تصویر - چگونه با میکسر تصویر کار کنیم - کارت کپچر چیست - امکانات سوییچر تصویر

بلک مجیک دیزاین و سایر برند‌های سوئیچر تصویر

برند‌های مختلف و صاحب نامی همچون Blackmagic Design، سونی، AVMatrix و دیتا ویدئو این دستگاه را در مدل‌های متنوعی عرضه کرده‌اند. مطمئنا هر‌کدام از این برند‌ها ویژگی‌ها و امضای خودشان را دارند و وجود این تعداد برند، قدرت انتخاب را بیشتر کرده است. چراکه هر‌کدام قیمت، کیفیت و قابلیت بخصوص خودشان را دارند. اما در بین تمام این برند‌ها، از میکسر‌های تصویر کمپانی بلک مجیک دیزاین – Blackmagic Design نمی‌توان غافل شد. این کمپانی استرالیایی یکی از معروف‌ترین و با‌کیفیت‌ترین برند‌ها در حیطه تجهیزات حرفه‌ای برودکست (صدا و تصویر حرفه‌ای) می‌باشد که سوئیچر‌ تصویر، یکی از مهم‌ترین و محبوب‌ترین دسته محصولات این برند است. کیفیت بالا و عملکرد بی‌نقص، قابلیت‌های جذاب و مختلف، مدل‌های متنوع (بیش از 20 مدل) برای کاربرد‌های متفاوت، خدمات پس از فروش حرفه‌ای و بهبود و بروزرسانی متناوب از ویژگی‌هایی هستند که محصولات این برند را متمایز کرده‌اند.

لازم به ذکر است که شما می‌توانید علاوه بر میکسر‌های تصویر، تمامی محصولات کمپانی بلک مجیک دیزاین – Blackmagic Design را با بهترین شرایط از مدیارسان تهیه کنید و از کار با این تجهیزات حرفه‌ای لذت ببرید.

کمپانی بلک مجیک - کمپانی Blackmagic - Blackmagic Design - بلک مجیک - برند های خرید میکسر تصویر

راهنمای خرید میکسر تصویر (سوئیچر تصویر) مناسب شما

میکسر های تصویر در کل به دو دسته آنالوگ و دیجیتال تقسیم می‌شوند. میکسر تصویر آنالوگ مربوط به اتصالات ویدئویی آنالوگ است و درواقع امروزه کارایی بالایی ندارد. تمرکز ما بر میکسر تصویر دیجیتال است که از اتصالات جدیدتری همچون فیبر‌ نوری، HDMI و SDI بهره گرفته.

مدل های میکسر تصویر - میکسر تصویر در دو دسته آنالوگ و دیجیتال

میکسر های تصویر دیجیتال نیز همچنین توسط کمپانی های زیادی تولید میشوند و قطعا مدل های گوناگونی دارند. این مدل ها می‌توانند در موارد زیر با یکدیگر تفاوت داشته باشند:

تعداد درگاه ورود و خروج:

هر سویچر تصویر برای دریافت منابع تصویری و خروج فایل نهایی، به تعدادی درگاه نیاز دارد. تعداد درگاه های ورودی در هر میکسر تصویر دیجیتال میتواند معمولا ۴، ۶، ۸، ۱۰ و حتی بیش از ۲۰ کانال باشد که قطعا با افزایش این تعداد، میکسر تصویر حرفه ای تر و مخصوص پروژه های پیشرفته است. درگاه های خروجی نیز میتوانند در هر تعداد و هر تایپ اتصالی باشند.

کیفیت رزولوشن و کدک های مورد پشتیبان:

کیفیت پخش شما Full HD (1080p60) است یا 4K (2160p60) یا…؟ به چه کدک هایی نیاز دارید؟ ProRes؟ RAW؟ DNxHR؟ برای یک تصویربرداری و پخش خوب باید تمام تجهیزات مالتی مدیا، پشتیبان کننده ویژگی های یکسان باشند. نوع اتصالات و سیستم داخلی هر مدل سوئیچر تصویر میتواند تفاوتی در اینها ایجاد کند.

اتصالات:

یکی دیگر از اصلی ترین تفاوت ها بین سوئيچر های تصویر، انواع اتصالات آنها است. مهم تر از همه درگاه های ورودی و خروجی اصلی تصویر میتوانند در چندین نوع فیبر نوری، HDMI و SDI باشند. خود همین مدل ها چندین تایپ دارند که کیفیت رزولوشن های مختلف را پشتیبانی میکنند. برای مثال میتوانيد چندین تایپ 12G-SDI، 6G-SDI، 3G-SDI و… را مشاهده کنید.

اتصالات و درگاه های سوئیچر تصویر بلک مجیک - انواع اتصالات میکسر تصویر های بلک مجیک

اتصالات جانبی دیگری نیز برای میکسر ها در نظر گرفته شده که سعی کرده ام کاربرد تعدادی از آنها را در زیر توضیح دهم.

پورت Ethernet:

معمولا از این پورت برای اتصال دستگاه به کامپیوتر استفاده میشود تا دسترسی به تنظیمات یا کنترل پنل مجازی میکسر تصویر مهیا شود. همچنین اگر میکسر شما قابلیت استریمینگ داشته باشد، استفاده از این پورت یکی از راه های انجام آن است.

اتصالات صوتی:

چندین درگاه صوتی در انواع مختلف مثل جک 3.5mm، آنالوگ XLR و… خیال شما را از دریافت بالاترین کیفیت صدا در کنار تصویر، راحت خواهد کرد. خروجی هدفون نیز قابلیت نظارت را میسر میکند.

سوئیچر تصویر های Blackmagic با چندین درگاه صوتی برای دریافت بالاترین کیفیت

خروجی های مالتی ویو:

در اکثر سوئیچر های تصویر درگاه های خروجی HDMI یا SDI وجود دارند که وظیفه اتصال به یک صفحه نمایش را دارند و مانیتورینگ و نمایش تصاویر مالتی ویو بوسیله این خروجی ها قابل انجام است. مالتی ویو به کارگردانان این امکان را میدهد که پیش از سوئیچ بین ورودی ها، موقعیت تمام دوربین ها را بطور کامل نظارت و ارزیابی کنند.

میکسر تصویر های قدرتمند دارای خروجی های مالتی ویو

پورت USB:

این پورت در انواع USB 2.0 ،USB-C ،USB 3.0 و… میتواند کاربرد های زیادی در دستگاه داشته باشد. اصلی ترین کار آنها که در میکسر تصویر های اتم مینی کمپانی Blackmagic وجود دارد، قابلیت رکورد بر هارد اکسترنال و اتصال به کامپیوتر تحت عنوان وبکم است. در اکثر مواقع آپدیت نرم افزاری دستگاه نیز توسط همین پورت صورت میگیرد.

میکسر تصویر های اتم مینی بلک مجیک دارای پورت USB-C -  رکورد بر هارد و اتصالبه منابع مختلف

درگاه Reference و Timecode:

این سری اتصالات وظیفه هماهنگ سازی (Sync-Genlock) بین فریم های تصویر و صدا و همچنین بین تجهیزات دیگر را دارند.

استفاده از درگاه های Reference و Timecode

درگاه Auxiliary:

اتصالات کمکی یا همان Aux قابلیت تنظیم نوع خروجی از جمله فاینال، Preview و… را دارند و میتوانید از این درگاه های خروجی، تصویر اصلی را که هیچ افکتی ندارد تحویل بگیرید.

وجود اتصالات کمکی در سری سوئیچرهای ATEM Mini، ATEM SDI و ATEM Television Studio

امکانات جانبی:

همانطور که گفته شد اصلی ترین کار میکسر تصویر، سوئيچ بین منابع ورودی است اما با این حال مدل های مختلف آن می‌توانند در امکانات جانبی، با یکدیگر تفاوت داشته باشند. این امکانات با توضیح کامل در زیر آورده شده.

کنترل پنل:

بی شک می‌توانم بگویم که یک کنترل پنل خوب و خوش ساخت از اصلی ترین ویژگی های مورد توجه میکسر های تصویر است. بعضی از میکسر ها پنلی کوچک بر بدنه دارند و کنترل اصلی بطور مجازی صورت میگیرد. اما برخی از این تجهیزات شامل یک کنترل پنل فیزیکی کامل و بی‌نقص می‌شوند که این فوق العادست. این کنترل پنل میتواند همراه با T-Bar ،Joystick و حتی LCD باشد. میکسر تصویر ATEM Television Studio HD8 را می‌توان به عنوان یکی از این مدل سوئیچر تصویر با پنل معرفی کرد.

کنترل پنل فیزیکی سوئیچر بلک مجیک - کنترل پنل - میکسر تصویر ATEM Television Studio HD8

ترنزیشن ها و افکت های سینمایی:

پیشتر هم اشاره کردم که سوییچر های تصویر، تنزیشن های بسیار مختلف و افکتهای سینمایی جذابی را در حین سوئیچ ارائه می‌دهند. می‌توانید چندین منبع را کنار هم به نمایش گذارید (PBP) یا تصویر در تصویر (PIP) را به اجرا گذارید. Super Source نیز از دیگر قابلیت های جذاب است که می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید.

ترنزیشن های سینمایی - افکت های سینمایی

پخش زنده اینترنتی (استریمینگ):

یکی از بهترین و کاربردی ترین امکانات جانبی یک میکسر تصویر قابلیت پخش زنده (استریم) مستقیم تصویر با اتصال به کامپیوتر است. به سادگی هر تغییری که میخواهید در تصویر اعمال کنید، بین منابع ورودی سوئیچ کنید، میان برنامه ای قرار دهید و همزمان پخش زنده کنید.

پخش زنده اینترنتی توسط سوئیچر بلک مجیک - امکان استریم در هر کجا

رکورد تصویر:

برخی از سویچر ها امکان ضبط مستقیم ویدئو بر هارد را به شما میدهند. درواقع میتوانند جایگزین دستگاه رکوردر تصویر شوند و به روش های گوناگون ویدئویی با سوئیچ ها و تغییرات دلخواه شما تحویل دهند. این رکورد می‌تواند فقط از فایل نهایی باشد یا تمام منابع ورودی را بطور جداگانه پشتیبانی کند.

پرده سبز (کروماکی):

پشتیبانی از پرده سبز (Chroma Key) و لوماکی (Luma Key) در سوئیچر های تصویر، امکان فوق العاده ای می‌باشد که کار تصویربرداران این حوضه را بسیار آسان میکند. کار با این قابلیت مثل آب خوردن است.

پرده سبز - کروماکی - Chroma key - Luma key

مالتی ویو:

قابلیت نظارت بر تمام منابع تصویری بطور همزمان که پیشتر نیز توضیح دادم، جزو امکانات فوق العاده کاربردی می‌باشد. کارگردان با داشتن کادر و موقعیت تمام منابع تصویر در یک صفحه نمایش، بهترین تصمیم را در لحظه خواهد گرفت.

multiview - مالتی ویو - نظارت بر تمام منابع تصویری

میکسر صوتی:

یک میکسر صوتی داخلی خوب را شاید بتوان جزو امکانات جانبی ضروری تلقی کرد. به این وسیله شما می‌توانید صدای ورودی از هر منبع را تنظیم کنید و تغییرات دلخواهتان را ایجاد کنید.

میکسر صوتی

نرم افزار:

برخی از میکسر تصویر ها دارای نرم افزار نیز می‌باشند که بوسیله آن میتوانید تنظیمات پیشرفته بکار ببرید یا از امکان بی‌نظیر کنترل پنل مجازی استفاده کنید. این مدل کنترل پنل محدودیت ها را برای شما بر‌می‌دارد و حرفه‌ای ترین روش سوئیچ را به شما هدیه می‌دهد.

نرم افزار پر کاربرد با کنترل پنل کامل مجازی

ماکرو کنترل ها:

این سری کلید ها که بر کنترل پنل قرار دارند، به شما اجازه میدهند که دستور عمل دلخواهتان را بر آنها ذخیره کنید و با یک کلیک هربار از آنها استفاده کنید. برای مثال میتوانید اسلاید شو کوچکی را چندین بار در حین برنامه ظاهر کنید.

میکسر های تصویر چه قیمتی دارند؟

قیمت سوئیچر های تصویر بسته به کمپانی سازنده، تعداد درگاه های ورودی، امکانات جانبی و کیفیت ساخت، می‌توانند طیف بسیار گسترده ای داشته باشند. در این خصوص تجربیاتی دارم که با شما به اشتراک می‌گذارم. میکسر تصویر‌های برند DataVideo از کیفیت خوبی بهره‌مند هستند. کنترل و امکانات پیشرفته ای دارند اما از ظاهر مدرنی برخوردار نیستند. ضعف این تجهیزات را میتوان قیمت گران آنها دانست که با بالا رفتن قیمت ارز ها، بیش از پیش جلوه میدهد.

میکسر تصویر کمپانی Blackmagic Design در مقابل، کیفیت بالا و قیمت به صرفه را همزمان ارائه می‌دهد. در مدل های بسیار متنوع و با امکانات کامل وجود دارند و سوئیچری فوق العاده را در هر رنج قیمتی به شما پیشنهاد می‌دهند. طراحی شیک و مدرن در کنار اندازه های بهینه مخصوصا در سری Blackmagic ATEM Mini، از دیگر مزیت های این برند است. کمپانی چینی AVMatrix نیز میکسر های تصویر به صرفه‌ای را عرضه میکند که از لحاظ قیمت و امکانات می‌توانند با Blackmagic به رقابت بپردازند.

حرف آخر، مدیارسان همراه شما

امیدوارم که توانسته باشید در این مقاله به جواب سوالات خود رسیده باشید. این را هم در آخر متذکر شوم که پیشنهاد تیم مدیارسان در خرید این تجهیزات، میکسر تصویر بلک مجیک است. چرا که بجز کیفیت و امکاناتی که در بالاتر توضیح داده شد، از خدمات پس از فروش فوق العاده ای برخوردار است که هیچکدوم از سایر کمپانی ها قابل رقابت با آن نیستند. شما میتوانید برای تهیه و مشاهده مشخصات محصولات این برند، به دسته بندی میکسر تصویر مراجعه فرمایید.

نظر دهید

سبد خرید

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare